Reparaties lederen zolen.

Enkele schoenreparaties gemaakt door schoenmakerij van den Brul.

Schoenmakerij & Sleutelservice van den Brul Roelantdreef 242 Nachtegaalstaat 92 Utrecht

Reparatie van Bommel Noble Blue.

Deze Noble Blue schoenen van van Bommel zijn met de hand genaaid. Dit omdat het overleer samen met tussen-zool en loop-zool in de fabriek in een keer genaaid is. Door nu eerst met de hand het overleer aan de tussen-zool te naaien kan in het vervolg de loop-zool zonder problemen vervangen worden. De schoen is nu voorzien van een rendenbach lederen loop-zool.

Reparatie langzool van Bommel schoenen

Deze van Bommel schoenen zijn voorzien van langzolen (deze lopen helemaal door tot onder de hak). Daarbij wordt eerst de hakken verwijderd. Dan de oude zool. ALs het nodig is wordt de kurk vervangen of bijgewerkt. De nieuwe originele van Bommel onderwerk wordt er in eerste instantie op gelijmt. Na de eerste afwerking wordt deze ook nog eens doorgestikt. De hak word terug geplaats en voorzien van een nieuwe achterlap. En zie hier het resultaat een schoen die weer als nieuw is.

Zool reparatie Floris van Bommel schoenen

Deze Floris van Bommel schoenen hebben we weer voorzien van een paar lederen zolen en de originele Floris hak. Het behoorlijk gehavende suède hebben we zoveel mogelijk weer hersteld.

Zool reparatie van Bommel schoenen

Deze van Bommel schoenen hebben we weer voorzien van een paar lederen zolen. De Lederen zolen hebben we weer zo gekleurd dat ze weer de originele look hebben. Als laatste ontvingen ze een verfrissende poetsbeurt.

Zool reparatie Sendra laarzen

Deze Senrda laarzen hebben we weer voorzien van een paar lederen zolen. De Lederen zolen hebben we weer zo gekleurd dat ze weer de originele look hebben. Als laatste ontvingen ze een verfrissende poetsbeurt.